Jag ska flytta 🏡

Allt du behöver veta om dina elavtal nÀr du ska flytta

Uppdaterad för mer Àn en vecka sedan

Stort grattis till ditt nya hem. Hoppas du fĂ„r med allt frĂ„n din tidigare bostad, sĂ„ du kan njuta av en vĂ€lförtjĂ€nt flyttpizza 📩🍕

NĂ€tavtal:

Vi vill sĂ„klart gĂ€rna flytta med dig och det Ă€r superenkelt att registrera din nya adress i appen. Men först mĂ„ste du kontakta din nĂ€tĂ€gare för din nya adress och teckna ett nĂ€tavtal. Är du osĂ€ker pĂ„ vilket nĂ€tbolag du har kan du kolla detta pĂ„ https://elomraden.se/.

VIKTIGT! Inget nÀtavtal, ingen el.

NÀr du tecknar nÀtavtalet sÄ ber du samtidigt om ditt anlÀggnings-id, det bestÄr av 18 siffror och inleds med 735999. Notera Àven vilket datum ni kommer överens om att nÀtavtalet ska starta. Ditt anlÀggnings-Id och startdatum behöver du för att teckna elavtalet i Tibber-appen.

VIKTIGT! Flyttar du ut frÄn din nuvarande bostad behöver du ocksÄ avsluta nÀtavtalet hos nÀtbolaget för denna adress.

GÄr sÄhÀr för att teckna ditt nya elavtal:

• LĂ€gg till din nya adress i appen under Du -> LĂ€gg till ett hem

• Tryck sedan pĂ„ “Elavtal” pĂ„ hemskĂ€rmen (du vĂ€xlar mellan dina hem genom att trycka pĂ„ adressfĂ€ltet högst upp pĂ„ hemskĂ€rmen)

• FortsĂ€tt sedan tills det dyker upp tvĂ„ val och klicka pĂ„ “Jag flyttar till en ny adress”

• Ange ditt nya anlĂ€ggnings-id och inflyttningsdatum

VIKTIGT! Det Àr personen som tecknat avtalet med nÀtbolaget som mÄste registrera det nya elavtalet med Tibber. Om avtalet har skrivits över pÄ nÄgon annan i samband med flytten behöver denna person registrera ett eget konto och avtal i Tibber-appen.

Vi rekommenderar varmt du ordnar nĂ€tavtal och elavtal nĂ„gra veckor innan du flyttar in, sĂ„ behöver du inte tĂ€nka pĂ„ elavtal mitt i flyttstressen 😊 För att vi ska kunna ska starta ditt nya avtal samma dag som nĂ€tavtalet behöver du registrera uppgifterna hos oss i god tid innan. Om vi fĂ„r in uppgifterna efter att ditt nĂ€tavtal har startats kommer vi först kunna ta över elleveransen ca 14 dagar efter vi mottagit dem. Du hamnar dĂ„ pĂ„ ett anvisningsavtal du fĂ„r via nĂ€tbolaget tills det Tibber-avtalet startar.

Lycka till med flytten! 🏡

✍ Har du nĂ„gon mer fundering? Du kan alltid kontakta oss via chatten eller hello@tibber.com.

âšĄïž LĂ€s mer och byt till TibberâšĄïž