Om du önskar teckna elavtal hos oss är lättaste sättet via Tibber-appen.

Ladda ner den på App store eller Play store, registrera ett konto och sedan klicka på "Elavtal".

Fortsätt sedan tills det dyker upp 2 val, och klicka på “Jag vill byta till Tibber", om du önskar byta till oss från nuvarande leverantör. Där kan du även klicka på att vi ska kolla upp din nuvarande uppsägningstid/bindningstid, om du är osäker på vad du har för avtal i dagsläget😊

​Hemsida: https://tibber.com/se?modal=signup

Viktigt - Anger ni ett datum i appen kommer vi inte göra en extra koll om ni har någon bindningstid/uppsägningstid kvar på ert nuvarande avtal utan litar på att du vet om att du är fri att byta till oss detta datum.

Som konsument hos Tibber betalar man elen till självkostnadspris, dvs spotpriset som följer marknaden och ändras varje timme + elcertifikat till självkostnadspris och moms. Vi tjänar alltså ingenting på det du förbrukar, det enda du betalar fast är en månadsavgift på 39kr/mån.

Vi har även inga bindningstider eller uppsägningstider, det tar dock alltid minst 14 dagar att byta mellan leverantörer.

Du kan jämföra oss med andra elleverantörer här: https://tibber.com/se/smart-elavtal

Kontakta gärna oss på kundtjänst om det är något mer du funderar över😊

⚡️ Läs mer och byt till Tibber⚡️