Overstappen en meer
Energiecontract
Je Tibber-account verwijderen ๐Ÿ“‚

Je gegevens laten verwijderen

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Het is mogelijk om je gegevens bij Tibber te verwijderen via onderstaande stappen.

Ik ben nooit klant geweest en heb geen contract afgesloten

Je kunt je account eenvoudig verwijderen door op in de Tibber-app op Jij > Profiel > Verwijder mijn account te klikken. Houd er rekening mee dat we je account niet kunnen herstellen nadat je het hebt verwijderd.

Ik ben klant en ik stap over naar een andere leverancier
Dit doe je door een energiecontract af te sluiten met een nieuwe leverancier. De overeenkomst met Tibber wordt dan automatisch beรซindigd, aangezien er maar รฉรฉn leverancier per meter mogelijk is.

Neem vervolgens contact met ons op via het berichten incoontje ๐Ÿ’ฌ in de Tibber-app of op de website als je je account gegevens wilt verwijderen. Je kunt ons ook mailen op hello@tibber.com.

Afhankelijk van de regelgeving kunnen we niet alle gegevens verwijderen wanneer je klant bij ons bent geweest. Denk bijvoorbeeld aan de factuurgegevens.