Du kan endre forfallsdato i Tibber-appen, og velge dato mellom 14. - 25. i måneden. Da endrer du også forfallsdato for fremtidige fakturaer 📅

Valgt forfallsdato vil også avgjøre hvilken periode vi fakturerer estimert forbruk på. Dersom du velger forfall den 20. hver måned, vil du bli fakturert for estimert forbruk frem til den 20. på neste faktura. Altså, jo senere forfallsdato du velger, desto mer forbruk vil være basert på estimat 💰

Slik endrer du forfallsdato i Tibber-appen:

1. Gå til Min konto ➡️ Betalingsmetode

2. Klikk på betalingsmetoden.

3. Klikk på ønsket forfallsdato.

⚠️ Har du aktivert AvtaleGiro/eFaktura er det viktig at du logger inn i nettbanken din og endrer forfallsdato for å unngå at fakturaen blir trukket på opprinnelig dato.

Utsette eller dele opp betalingen?

Du kan utsette betaling 30 dager+ kostnadsfritt eller dele opp faktura via en ekstern betalingspartner. Les mer om dette her.

Slik beregner vi din faktura

Endre forfallsdato på faktura

Generell informasjon om faktura fra Tibber

Strømstøtte