👉🏻 Installasjon av Mill varmeovner:

Vi anbefaler at du laster ned bruksanvisningen og illustrasjonsboken, og følger trinnene og illustrasjonene nøye. NB! Ovnen skal kun plasseres horisontalt.

Last ned: bruksanvisning / illustrasjonsbok

Før bruk:

Millheat-appen må være installert før du kan koble til ovnene dine til WiFi-nettverket ditt. Du trenger da kun å følge instruksjonene i appen når du setter opp tilkoblingen med ovnen din. Ovnene bør kobles direkte til ruteren din via WiFi med 2,4 Ghz mode b/g/n. Bluetooth er nødvendig før tilkobling, så sørg for at den er aktivert.
Minimum OS krav: iOS 8.0 og Android 5.0.

Installasjon:

1. Last ned Millheat-appen.

2. Trykk på "add device" på hjemskjermen i Millheat-appen.

3. Følg instruksjonene på skjermen.

4. Deretter kobler du Mill varmeovn til Tibber: velg "Mill" under Power-Ups I Tibber-appen og trykk deretter på "koble til". Følg stegene som appen gir deg.

5. Aktiver "smart varmestyring" i Tibber-appen og varmen styres smartere slik at det varmes mest når strømprisene er lav, kontra når den er høy.
    Dette hjelper deg med å redusere oppvarmingskostnadene dine i hjemmet, uten at det går ut over komforten.

👉🏻 Installasjon av Mill WiFi-termostat/Socket:

Før bruk:

For å forsikre deg om at temperatursensoren på Mill WiFi Socket ikke blir overstyrt av temperatursensoren på selve ovnen, anbefaler vi at du setter temperaturen på ovnen til ca 5 grader høyere enn din ønskede makstemperatur. Dette utføres manuelt på ovnen før du kobler til Mill Wifi Socket. Når du nå kobler ovnen din til Millheat-appen og Tibber-appen via Socketen, kan du sette temperaturen til den ønskede temperaturen for rommet.

Installasjon:

1. Mill WiFi Socket installeres ved å sette den direkte inn i en stikkontakt. Deretter kobler du til panelovnen i stikkontakten på Mill WiFi Socket.

2. Nå er det på tide å laste ned Millheat-appen fra App Store / Play Store. Når appen er lastet ned, følg trinnene i appen for å koble Mill til WiFi-nettverket i hjemmet ditt. Kontroller at 2,4 GHz er aktivert på WiFi-routeren din. Deaktiver gjerne 5 GHz under installasjonsprosessen. Etter installasjon kan 5 GHz aktiveres igjen.

3. Deretter kobler du Mill Wifi Termostat til Tibber: Velg "Mill" under Power-ups i Tibber-appen og trykk deretter på "Koble til". Følg så stegene som appen gir deg.

4. Aktiver "smart varmestyring" i Tibber-appen og varmen styres smartere slik at det varmes mest når strømprisen er lav, kontra når den er høy.

Her finner du hele brukermanualen til Mill WiFi termostat/Socket.

Om du har problemer med et Mill-produkt så kan du kikke på deres egen Help desk for å finne løsninger 🙂

Her kan du lese mer om hvordan Tibbers smarte varmestyring fungerer.