Dersom du har aktivert smartlading i Tibber-appen og du ønsker at bilen skal starte å lade umiddelbart (smartlading deaktiveres) kan du gjøre følgende:

Easee ladeboks:

Trykk på touch-knappen på toppen av lysstripen på ladeboksen for starte lading av elbilen umiddelbart, smartlading via Tibber-appen deaktiveres.

Easee app:

Du kan også overstyre smartladning via Tibber i Easee-appen:

Trykk på "Planlegg" i Easee-appen og sett denne funksjonen til "Av".