Pulse er det første fysiske produktet lansert av Tibber, og er kort oppsummert en slags pulsmåler for hjemmet, som måler strømforbruket ditt i sanntid.

Hva er Tibber Pulse?

Tibber Pulse er, som navnet tilsier, rett og slett en pulsmåler for hjemmet ditt som kobles til strømmåleren. Pulse måler strømforbruket i hele boligen din opptil annenhvert sekund og sender det til Tibber-appen via Wi-Fi, slik at du alltid har full oversikt over forbruket ditt, uansett om du er hjemme eller på ferie.

Tibber Pulse

Hensikten med denne oversikten er at du skal kunne finne "strømtyvene" i hjemmet ditt, slik at du kan redusere strømforbruket – bra for deg, og bra for lommeboken. Du kan også velge å få varsler når hovedsikringen er overbelastet, eller når appen ikke får kontakt med Pulse.

Du kan lese mer om Tibber Pulse her.

Ofte stilte spørsmål om Pulse:

Er det vanskelig å koble opp Pulse?

Nei, installasjonen av Pulse er enkel, og krever ikke elektriker. Du monterer den enkelt selv, plug and play! En utfyllende veiledning finner du her.

Kan Pulse se hvor mye strøm et produkt bruker i hjemmet?
Vi mottar data fra måleren hvert 2-10 sekund, avhengig av måler. Pulse kan ikke se nøyaktig hva du skrur av eller på, men det hjelper deg likevel til å kunne undersøke hva du har koblet til hjemme som trekker mye strøm. Ved å skru av eller på utstyr og/eller sikringer kan du utstyret som trekker mest strøm hjemme hos deg.
Følg med på Pulse-grafen: du vil øyeblikkelig se at grafen går opp og ned når du skrur på og av ulike strømkilder i hjemmet.

Kan jeg bruke Pulse selv om jeg ikke er Tibber kunde?

Ja, det kan du. Men da vil Pulse kun gi deg sanntidsoversikt over strømforbruket.

Kan Pulse lastbalansere elbilladingen?

Har du en Easee-lader til elbilen din, så vil Pulse kunne sette opp eller ned ladehastigheten avhengig av belastningen på hovedsikringen din. Du slipper derfor å være redd for at boligen mister strømmen midt under matlagingen eller i løpet av natten.