For å sette i gang med smartlading med din ladeboks fra Easee må du først legge den til i Tibber-appen under Power-ups.

For at Tibber skal kunne sette opp ladeskjema, slik at lading skjer i de billigste timene må du bytte operatør (partner) i Easee-cloud tjenesten.

Gå til https://easee.cloud

1. Logg inn med samme bruker som i Easee-appen, hvis du har det. Hvis ikke kan du opprette en ny konto.

2. Velg side

3. Velg verktøy

4. Velg operatør (Tibber)

Når du har gjort dette kan du legge Easee i Tibber-appen:

1. Gå inn på "Power-ups" i menyen på hovedskjermen.

2. Finn Easee integrasjonen (alfabetisk liste) og velg "Koble til"

3. Følg instruksjonene for å legge til Easee.

❗️Du trenger sereienummer og PIN, du finner det på et klistremerke på din Easee ladeboks og på baksiden av manualen.