SmartThings Hub fra Samsung er hjertet og hjernen bak Samsung SmartThings.

SmartThings er tilbake til Tibber!

I 2020 avviklet Tibber SmartThings siden Samsung har bestemt seg for å fase ut plattformen eller API’et som SmartThings er bygget på.

Så hvorfor har vi den fortsatt?🤔 Vel, kundene våre ønsket den! De ønsket den såpass mye at de startet en egen Facebook gruppe og samlet massevis av folk for å støtte opp under oppropet. Og hvorfor skulle vi da kjempe i mot?☺️

❗️SmartThings er altså tilbake i Tibber, men vi vet ikke hvor lenge og hvor bra den eksisterende integrasjonen vil fungere.

Support på SmartThings via Tibber

Vær oppmerksom på at Tibber ikke tilbyr brukerstøtte for SmartThings
Power-up. For hjelp kan du henvende deg til Facebook-gruppa “Tibber tilbake i SmartThings” og andre forum. Her vil du få nyttige tips og god hjelp til det du måtte lure på 🙂

Hvordan kobler jeg SmartThings til Tibber?

For å legge til Smartthings må du aktivere Tibber Labs i appen vår. Gå til Min konto - Min profil og aktiver Tibber Labs. Deretter kan du koble til Smartthings under Power-ups.

Hvilke varemerker og produkter er kompatible med SmartThings?
Klikk her for å se en komplett liste.

tags: smart things