Dette er Futurehome
Futurehome er et knutepunkt for all den smarte kommunikasjonen som foregår i hjemmet ditt. Med Futurehome kan de tilkoblede enhetene kommunisere med hverandre, og du kan styre hjemmet fra hvor som helst i verden! Gatewayen bruker de åpne standardene Z-wave og Enocean til å kommunisere med enheter i hjemmet.

⚠️Viktig å vite!
Pr i dag er det bare Futurehome Classic som kan kobles til Tibber.
Utviklerne våre jobber med integrasjon mot Futurehome X, men det har vært litt utfordringer med APIet på den nye huben som gjør at det dessverre ikke er på plass enda. Vi har jobbet med dette en stund og det ligger som 1.pri hos utviklerne våre. Vi håper å komme med en løsning snart!🤞🏻

Koble til Futurehome i Tibber-appen

Futurehome har sin egen app for installasjon og tilkobling av enhetene. Når du setter det opp, kan du koble ditt smarte hjem til Tibber og styre det direkte fra appen vår. For å koble Futurehome til Tibber, gå til Power-ups i Tibber-appen, velg Futurehome og "koble til".

❓Ofte stilte spørsmål om Futurehome:

Tags: future home