Skru av lampene når du reiser hjemme fra, dim belysningen når du har filmkveld eller bytt farge når du har fest! Alt dette faller innunder kategorien smart belysning.

Philips Hue byr på mange forskjellige smarte produkter som du kan koble til Tibber, blant annet LED lamper, lysslynger, bevegelsessensorer og mye mer!

Du kan enten koble opp Philips hue via integrasjonen i Tibber-appen eller via en smart hub. Vi anbefaler smart hub'en Homey, der du kan bygge et eget flytskjema for hjemmet ditt. Gjennom Homey støtter vi også enda flere merker av smart belysning. For å kunne installere Philips Hue belysning hjemme kreves det en Hue Bridge. Begge kan du finne i Tibber Store! (DE / NO / SE).

Om dette er helt nytt for deg så kan du lese mer i Tibber Magazine, der vi går litt dypere inn i emnet om hvordan du starter med å sette opp Philips Hue (DE / NO / SE)

Ser du etter litt mer inspirasjon så kan du kikke videre her (DE / NO / SE).

Om du allerede eier et produkt fra Philips Hue og har spørsmål om produktet ditt så kan du besøke Philips Hue sin hjemmeside her 💡