Om du har problemer med et Mill-produkt så kan du kikke på deres egen Help desk for å finne løsninger 🙂

Smart styring av varme med Mill

Tibber gir deg muligheten til å smartstyre Mill sine radiatorer, panelovner og WiFi-Termostatkontakt basert på strømpris, vær og lignende. For å bruke smart styring av varme med Mill må du ha aktivt abonnement med Tibber.

I Tibber-appen velger du en komfort-temperatur for hvert rom. Denne bruker vi for å styre hvilke temperaturer som skal sendes Mill-enhetene via Mill-appen.

Når du har aktivert smart varmestyring i appen vil vi styre komfort-temperaturen basert på strømpris, værvarsel og isolasjonsgrad. Det vil si at temperaturen satt på Mill-enheten kan være høyere eller lavere enn din valgte temperatur.

Vi bruker også Mill sine sensorer til å lære hvor fort temperaturen synker og øker i rommet, slik at vi bedre kan smartstyre dag- og nattmodus for deg med minst mulig strømforbruk.

Dag- og nattmodus 🏙🌃

Ved dag- og nattmodus senker vi ikke temperaturen med mer enn 3ºC, det er med tanke på å bruke energi på en mest mulig effektiv måte. Hvis eksempelvis temperaturen senkes for mye vil ovnene jobbe hardere for å varme opp igjen til ønsket temperatur, og derfor bruke mer energi enn nødvendig.

Feriemodus🏖
I feriemodus/sparemodus senker vi temperaturen ned mot 8ºC, men dette vil blant annet være avhengig av lengden på reisen/ferien og utetemperatur. Vi ser på muligheten for å bestemme denne temperaturen selv i appen 😊

Mill - varmeovner i Tibber Store
Du kan kjøpe ulike Mill-ovner i Storen vår, klikk her og scroll deg ned til "varmeovner".

Ettersom vi ikke har noen kjente feil på Mill sine produkter per i dag, så fortell oss gjerne dersom du har problemer med tilkoblingen eller med Tibber-Mill funksjonaliteten 🤗

Her kan du lese mer om Tibbers smarte varmestyring.