Vi har laget en guide til hva du kan gjøre hvis ladekabelen til din Easee ladeboks er permanent låst.

Hvis boksen er frakoblet:

• Koble fra strømmen til boksen i noen minutter, og låsearmen skal løsne kabelen.

Hvis du har låst ladekabelen permanent:

1. Hold berøringsknappen over lysstripen på Easee-ladeboksen til den blir grønn

2. Logg deg på det trådløse nettverket som blir opprettet av Easee-ladeboksen

3. Åpne nettleseren på telefonen din, gå til 192.168.4.1 og skriv inn PIN-koden

4. Finn alternativet for kabellås og slå av permanent låsing

Hvis du IKKE har låst ladekabelen permanent:

Det er sannsynligvis låsearmen som står i klem mot kabelen og gjør slik at den sitter fast.

1. Dytt kabelen HARDT inn i laderen

2. Trykk på berøringsknappen på ladeboksen i 1-2 sekunder mens du vrikker på kabelen og trekker/drar den ut

3. Om det ikke fungerer med en gang, gjenta det et par ganger. Til slutt skal låsearmen løse ut slik at du får ut kabelen. Trim gjerne låsearmen litt ved å dytte den opp og ned i noen minutter, da skal ikke problemet være tilbakevendende.

En video som viser hvordan du kan få løs Easee ladekabelen: