Om du har låst ladekabelen permanent og trenger å løse ut denne kan du gjøre dette på følgende måte:

1: Hold på touch-knappen på toppen av lysstripa til den blir grønn.
2: Logg på det trådløse nettet som opprettes av Easee ladeboksen
3: Åpne nettleser fra telefon og gå til 192.168.4.1 og skriv inn pin*
4: Finn alternativet for kabellås og skru av permanent låsning av kabel

*Om du ikke har pin-koden tilgjengelig, ta kontakt med oss i chatten, så finner vi denne til deg.