Her vil du finne en oversikt over spesifikasjonene til Pulse. Om du har andre spørsmål om Pulse, gå gjerne til en av knappene under:

Tilkoblinger, størrelse og vekt:

WiFi

2,4 GHz

Tilkoblinger

Micro-USB, RJ45

Mål

80,5 x 33 x 24,5 mm

Vekt

40 gram

Oppdateringsfrekvens:

Hvor ofte vi mottar data fra strømmåleren din varierer mellom produsentene av målerne. Her har du derfor en liste over de målerne vi har i Norge:

Merke:

Oppdatering hvert:

Aidon

2,5 sekunder

Kaifa/Nuri

2 sekunder

Kamstrup

10 sekunder

Landis+Gyr/Embriq

2,5 sekunder

Hva vises i appen vår?

I appen vår vil du kunne følge med på hvor stort strømforbruket ditt er i watt og hvor stor belastningen er i ampere på de forskjellige fasene.

NB! På 400V TN-nett vil alle tre fasene vises, mens det på 3-fase IT-nett kun vil vises belastning på L1 og L3. Grunnen til dette er at målerne ikke sender data om belastningen på L2 til Pulse på IT-nett.

Dataforbruk:

Om du skal koble Pulse opp til et 4G modem så kan det være kjekt å vite hvor mye data den bruker. Maksforbruket i en måned er 100 MB, det tilsvarer mindre enn 3,5 MB per dag.

Dataforbruket varierer mellom målerne, og kan derfor være lavere enn det som er oppgitt her.

Strømforbruk:

Pulse bruker mellom 19 og 30mA når den kun er koblet til strømmåleren. Hvis Pulse er koblet til USB så vil den bruke mellom 35mA og 105mA. Under paring vil Pulse kreve mer strøm for en kortere periode.

NB! Langtidsbruk av en Powerbank er ikke anbefalt. Problemet er at den vil skru seg av med et så lavt forbruk som Pulse har. En 10 Ah powerbank vil også i beste fall kun vare i opptil 10 døgn før den må lades igjen. Hvis plasseringen eller type måler krever at den er koblet til USB hele tiden, så anbefaler vi at den kobles til et strømuttak.

Om du leter etter annen informasjon om Pulse så kan du finne det her:

Tags: puls