Det er enkelt å legge til flere boliger i Tibber-appen. Uavhengig om du flytter til et nytt hus eller om du ønsker å legge til hytta så gjør du dette slik.

Gå til Min konto og Mine boliger. Velg Legg til en bolig. Deretter klikker du på strømkjøp for boligen du legger til. Resten bør gå av seg selv, men om du skulle trenge hjelp er det bare å sende oss en melding i chatten så hjelper vi deg gjerne🤸‍♂️