Først og fremst, gratulerer med ny bolig! 🏠

Når du skal flytte inn i nytt hus, leilighet, hytte eller slott og ønsker Tibber følger du bare registreringen i Tibber-appen. Du vil her kunne velge at du flytter inn på oppgitt adresse. Fyll inn målernummer eller målepunkt-id og innflyttingsdato.

Målernummer står på strømmåleren din og er normalt 16 siffer og starter gjerne med 57, 69 eller 73. Målepunkt-id finner du på siste faktura fra strømleverandør eller ved å logge deg på plugin.elhub.no. Nummeret starter alltid med 7070575000 og er totalt 18 siffer. Når dette er gjort fikser vi resten.

Om du allerede har en aktiv adresse i Tibber kan du legge til flere boliger ved å følge disse stegene.

Tags: flytting