Når du skal benytte Easee laderen din sammen med Tibber, så må laderen være satt opp med Tibber som operatør.

Om du har en annen operatør i dag, så kan dette enkelt endres i https://easee.cloud slik:

• Logg inn med samme brukernavn og passord som i Easee-appen.

• Gå til Verktøy -> Operatør -> Fjern parring (Sites -> Operator -> Unpair)

• Du skal da kunne koble til Tibber som operatør

• Etterpå skal du kunne gå inn i Tibber appen og koble til Easee laderen din på Power-Ups -> Easee -> koble til 👏

Hvis du har fått beskjed om feil PIN må du dessverre vente 24 timer før det igjen blir mulig å koble til. Om det haster og det er en ukedag kan du kontakte våre support heroes, så kan vi sjekke med Easee om de har kapasitet til å fjerne sperren manuelt raskere ⚡️